Save the date

Vaak krijg ik meerdere aanvragen voor dezelfde dag, vooral in de maanden april t/m oktober. Dus wacht niet te lang met boeken, een vrijblijvend gesprek is zo gemaakt.

Bel of stuur een mailtje met jullie contactgegevens en trouwdatum.


Dan bespreken we jullie wensen, de mogelijkheden voor het album en wat er al bekend is aan draaiboek en locaties. Op basis hiervan ontvang je een prijsvoorstel op maat, na akkoord, ontvangen jullie de factuur voor de aanbetaling.

Dan is het wachten tot de grote dag!

Trouwfotografie met jullie verhaal

Bruidsreportage

Ik maak op jullie trouwdag verhalende trouwfotografie. Deze stijl van fotograferen pas ik ook zo veel mogelijk toe tijdens de fotosessie.


Bij mij hoef je niet per se te poseren voor mooie portretten. Vooraf geef ik duidelijke aanwijzingen zodat jullie verder alleen maar van elkaar hoeven te genieten! Met als resultaat een echte en sfeervolle bruidsreportage van jullie trouwdag.

Loveshoot

Bruidsfotograaf Utrecht - Fotografie Rinke HeederikOm alvast in de stemming te komen, kun je ervoor kiezen een paar weken voor de trouwdag een fotosessie van jou en je geliefde in te plannen.

Gelijk ook een leuke manier om met mij kennis te maken. De foto’s kun je eventueel verwerken in een album of gebruiken op de trouwkaart.

Levering van de bruidsfoto's

Terwijl jullie op huwelijksreis zijn, maak ik een selectie van de bruidsfoto’s. Als je een  fotoalbum hebt besteld, krijg je binnen vier weken een proefdruk. Op de website kan m.b.v. een inlog dit voorstel bekeken worden. Na akkoord op het voorstel gaat het album in productie en ontvang je bericht als het binnen is.